More

  Jennifer Lopez en Ben Affleck zoenden overal terwijl ze door New York City liepen

  De volgende stop op Bennifer’s PDA-tour? New York City.

  Jennifer Lopez en Ben Affleck werden gefotografeerd terwijl ze alle PDA’s lieten zien tijdens hun laatste uitje in de Big Apple. Na J.Lo’s adembenemende Global Citizen Live-optreden in Central Park op zaterdag, werd het stel de volgende dag gespot, simpelweg niet in staat om hun handen thuis te houden.

  De twee zagen er absoluut verliefd uit toen ze over Madison Square liepen Park hand in hand, en op een gegeven moment moesten ze stoppen voor een snelle kus. Kort daarna begaven Jen en Ben zich op een druk trottoir en gingen naar de zijkant voor een volledige make-outsessie – zich totaal niet bewust van de paparazzi die hun foto maakten en de voorbijgangers.

  Terwijl Lopez toonde publiekelijk hun liefde op straat en droeg een groene geruite maxi-jurk die in de taille werd vastgebonden met een bijpassende jas. Haar haar was in losse golven naar beneden gelaten en tot over haar schouders uitgestrekt. Ondertussen koos Ben voor een vervaagde zwarte spijkerbroek, een grijze sweaterblazer en motorlaarzen (hetzelfde paar dat hij droeg om J.Lo een trap af te begeleiden na haar set bij het Global Citizen-concert.)

  Volgens People maakte Ben een speciale reis om Jen te zien optreden in New York. “Jennifer en Ben waren eerder deze week een paar dagen uit elkaar. Ze ontmoetten elkaar gisteren in New York”, vertelde een bron aan de publicatie. “Ben wilde aan haar zijde staan ​​en woonde het evenement bij. Hij zag haar optreden.” Ben was naar verluidt in Austin geweest om aan zijn laatste project te werken, voordat hij in LA stopte om zijn kinderen te zien en zijn eindbestemming in NYC bereikte.

  De insider vervolgde: “Ze steunen elkaars carrières altijd. Ben moet komende week in Texas zijn om te filmen.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]