More

  iPhone 14 is naar verluidt een ‘compleet herontwerp’ |

  De iPhone 13-serie ligt amper in de winkels, maar dat houdt een groeiend aantal lekken rond het model van volgend jaar niet tegen. Zoals 9to5Mac opmerkt, beweerde Bloomberg’s historisch accurate Mark Gurman dat de iPhone 14 een “compleet herontwerp” zal zijn – de eerste sinds de iPhone X in 2017 arriveerde. De relatief bescheiden iPhone 13-update was een hint dat er grotere dingen zouden komen, zei hij. Gurman was verlegen over details over wat die nieuwe hardware zou inhouden, maar eerdere geruchten zouden een idee kunnen geven van wat te verwachten.

  Het meest opvallende is dat de vaak accurate analist Ming-Chi Kuo onlangs beweerde dat Apple zou beginnen met het laten vallen van de software. weergave inkeping volledig in 2022, te beginnen met een iPhone 14 Pro die een perforatorcamera aan de voorkant zou gebruiken zoals veel Android-telefoons. YouTuber Jon Prosser beweerde ook renders te hebben op basis van echte foto’s van de nieuwe iPhone. Het nieuwe model zou lijken op een supergrote iPhone 4 met een bandachtige titanium buitenring, verzonken camera’s aan de achterkant en een dikker chassis.

  Andere geruchten suggereren dat Apple een mini-iPhone uit de line-up zou kunnen laten vallen en deze zou vervangen door een groter ‘normaal’ model en het gebruikelijke Pro-aanbod. Er zijn geruchten geweest over Touch ID onder het scherm, maar het is niet zeker of dit klaar zou zijn voor 2022, of helemaal niet.

  We zouden de rapporten met enige voorzichtigheid behandelen. Hoe nauwkeurig de rapporten ook zijn, de volgende iPhone is ongeveer een jaar verwijderd. Er is nog steeds een kans dat Apple substantiële wijzigingen kan aanbrengen voordat het het ontwerp voor productie vastlegt. Wat het eindresultaat ook mag zijn, het gemeenschappelijke thema van de lekken suggereert dat de iPhone 14 een belangrijke vernieuwing zou kunnen zijn.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]