More

  Idina Menzel heeft nog steeds een “chip op haar schouder” over het spelen van Lea Michele’s moeder op Glee

  Array

  Twee dingen die Idina Menzel van je vraagt: spreek haar naam correct uit (ahem, John Travolta) en besef dat ze veel te jong was om de moeder van Lea Michelle in Glee te spelen. De Broadway-veteraan morste wat thee tijdens haar Badass-vragenlijst, waar ze opende over haar succesvolle carrière, rode lopermode en haar tijd in de hitshow.

  “De scène die het meest memorabel was [op Glee] zong waarschijnlijk ‘I Dreamed a Dream’ met Lea Michelle,” herinnert Menzel zich. Maar de 50-jarige actrice en zangeres onthulde dat ze een beetje zout was over het feit dat ze werd gecast als Michelle’s moeder. “Ze was 26 en ik had waarschijnlijk haar oudere zus moeten zijn. Maar daar heb ik niets aan”, voegde ze er sarcastisch aan toe.

  Ze onthulde ook haar grappigste moment op Broadway , die plaatsvond in Rent tijdens het laatste optreden van haar ex-man Taye Diggs, toen ze een grappige – eh, boodschap had voor haar toenmalige co-ster en vriend. “Taye en ik waren toen net begonnen met daten, en ik moest altijd mijn broek uittrekken en zijn karakter uitdragen, dus schreef ik ‘Eat Me’ op mijn kontwangen toen ik mijn spijkerbroek naar beneden trok,” herinnerde ze zich met een lachen.

  De Frozen-actrice (die zegt dat de kou haar in feite hindert) herinnerde zich ook die keer dat ze de Tony-prijs won voor haar vertolking van Elphaba in Wicked, en hoe ze de volledige rode loper moest krijgen twee keer klaar voor de prijsuitreiking. “Zodra ik van de rode loper afkwam, moest ik naar boven gaan, alles afwassen, groene make-up opdoen, kostuum aantrekken en wachten om ‘Defying Gravity’ uit te voeren,” herinnerde ze zich van de Tony Awards 2004, waar ze moest haar grote nummer uitvoeren en snel daarna weer op haar stoel zitten om haar categorie te horen aangekondigd (spoiler: ze nam de grote prijs mee naar huis.)

  Bekijk: Idina Menzel Badass-vragenlijst

  Ze voegde eraan toe: “Ik had een half uur nadat ik van het podium afkwam om onder de douche te gaan, [de groene make-up] er helemaal af te halen, en dan weer glam-make-up op te doen, in mijn stoel, en ontdek of ik deze prijs zou winnen. Dus dat was een gekke avond.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]