More

  De subtiele manier waarop Meghan Markle hulde bracht aan prinses Diana tijdens haar reis naar New York City

  In het weekend eerde Meghan Markle haar overleden schoonmoeder prinses Diana met een stijlvol eerbetoon. Terwijl ze zaterdag samen met haar man prins Harry op het Global Live Citizen-evenement in New York City verscheen, droeg de hertogin van Sussex een van de favoriete handtassen van de prinses: Dior’s D-Lite Bag in het zwart.

  De tas met handvat aan de bovenkant heette oorspronkelijk “Chouchou” totdat het merk de naam in 1996 veranderde ter ere van prinses Di nadat ze hem had gedragen. Het werd oorspronkelijk geschonken aan prinses Di in 1995 door de first lady van Frankrijk, en na ontvangst van het geschenk (voordat het zelfs voor het publiek te koop was, mogen we toevoegen), werd de prinses van Wales vaak gefotografeerd met het chique accessoire. Uiteindelijk liet ze de tas ook in marineblauw maken, passend bij haar oogkleur, volgens DailyMail.

  Markle combineerde de boxy tas met een witte mini-shiftjurk versierd met een bloemdessin met kralen, een zwarte overjas, en bijpassende pumps met spitse neus. Ze droeg ook de accessoires van Diana’s Cartier-horloge van $ 12.000 – een erfstuk dat werd doorgegeven aan de hertogin.

  Tijdens hun verschijning sierden de hertog en hertogin van Sussex het podium tijdens het evenement om te spreken over wereldwijde vaccingelijkheid, waarbij Markle zei , “Iedereen op deze planeet heeft een fundamenteel recht om dit vaccin te krijgen. Dat is het punt, maar dat gebeurt niet.”

  Ze vervolgde: “En terwijl je in dit land en vele anderen bent, kun je gaan bijna overal en worden gevaccineerd, kunnen miljarden mensen over de hele wereld dat niet. Dit jaar zal de wereld naar verwachting voldoende doses produceren om het doel te bereiken om 70% van de mensen in elk land te vaccineren. Maar het is verkeerd dat zo veel van de vaccinvoorraad is tot nu toe slechts naar 10 rijke landen gegaan, en niet naar alle anderen. Het is gewoon niet oké.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]