More

  De eendaagse verkoop van Anker geeft tot 45 procent korting op draagbare batterijen en opladers |

  Amazon’s nieuwste eendaagse uitverkoop op Anker-apparaten biedt een goede gelegenheid om een ​​oplaadsteen te pakken voor die nieuwe iPhone die je net hebt gekocht. De verkoop omvat tot 45 procent korting op een handvol Anker-accessoires, waaronder de Nano 20W-oplader in de nieuwe lavendelgrijze kleur die onlangs uitkwam. Dat is $ 5 korting en tot $ 15, terwijl de standaard witte Anker Nano-oplader met een opvouwbare stekker te koop is voor $ 12.

  Koop Anker eendaagse verkoop bij Amazon Koop Anker Nano 20W (lavendelgrijs) bij Amazon – $ 15 Koop Anker Nano 20W (wit) bij Amazon – $12

  Beide van deze stenen vormen een goede vervanging voor Apple’s eigen 20W-oplader, die omvangrijker en iets duurder is voor $19. Beide ondersteunen iPhone-snelladen met de juiste USB-C naar Lightning-kabel en ze werken ook met andere USB-C-apparaten zoals andere smartphones, wearables, oordopjes en zelfs de Nintendo Switch (houd er rekening mee dat, voor de laatste, geen van beide ondersteuning biedt voor opladen -en-spelen in tv-modus).

  We zijn ook fans geweest van draagbare Anker-batterijen en twee zijn inbegrepen in deze verkoop. De 10.000 mAh PowerCore Slim kost $ 28 en kan een iPhone 12 in 30 minuten tot 50 procent opladen. Het bevat een 18 W USB-C-poort en een 10 W USB-A-poort, zodat u zelfs uw oudere apparaten van stroom kunt voorzien. Je krijgt alleen het batterijpakket met die deal, maar Anker heeft nog een 10.000 mAh, 18 W PowerCore Slim-bundel met de batterij samen met een USB-C-kabel en de compatibele oplaadsteen voor $ 30, of 25 procent korting op de normale prijs. Dit is de bundel die je moet krijgen als je je geen zorgen wilt maken over het vinden van een geschikte steen om de batterij zelf op te laden – de PowerPort III Nano-oplader die erbij wordt geleverd, zal de batterij in 4,5 uur volledig opladen.

  Koop PowerCore Slim 10.000 mAh (alleen batterij) bij Amazon – $ 28 Koop PowerCore Slim 10.000 mAh-bundel bij Amazon – $ 30

  Dat zijn de hoogtepunten in deze verkoop, maar er zijn een paar andere gadgets die zijn afgeprijsd. Er zijn een aantal draadloze opladers te koop, waaronder een magnetische PowerWave-schijf die lijkt op de MagSafe-oplader van Apple, en je kunt een twee-pack van drie meter lange, MFi-gecertificeerde Powerline+ II USB-C naar Lightning-kabels krijgen voor $ 20, of 46 procent korting op de normale prijs.

  Volg @Deals op Twitter voor de laatste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]