More

  Bespaar $ 10 korting op een jaar PlayStation Plus en ontvang $ 20 winkeltegoed |

  Meeslepende graphics, gedetailleerde verhaallijnen en verbluffend realistische besturing: dit zijn slechts enkele redenen waarom gamers meer dan ooit verwend worden. Maar met al deze verbeteringen waren er ook nadelen. Ingebouwde microtransacties maken het moeilijk om echt te genieten van de games waarvoor je al hebt betaald; het is frustrerend hoeveel je moet betalen om te concurreren met de walvissen.

  Maar vandaag kun je tenminste wat geld besparen. Voor een beperkte tijd kun je een abonnement van 12 maanden op PlayStation Plus krijgen voor $ 50 wanneer je promotiecode PLAYSTATION10 gebruikt voor $ 10 korting bij het afrekenen. Bovendien krijg je bij deze deal ook $20 winkeltegoed dat je in onze winkel kunt gebruiken.

  PlayStation Plus is essentieel om je game-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Je kunt online verbinding maken met een enorme community van gamers om te strijden in klassiekers zoals God of War, Uncharted en nog veel meer. Je krijgt ook cloudopslag, zodat je opgeslagen games en personageprofielen kunt uploaden voor gemakkelijke toegang als je moet gamen op de console van een vriend.

  Toegang tot de online community is een belangrijk verkoopargument, maar als dat is niet genoeg, PlayStation Plus biedt ook een epische verzameling gratis games, allemaal beschikbaar in een constant groeiende bibliotheek. Elke maand krijg je twee nieuwe gratis games en krijg je toegang tot exclusieve kortingen en deals voor games, merch en meer. Het abonnement betaalt zichzelf binnen de kortste keren terug. Sony’s live-service heeft 4,8 sterren verdiend op Amazon, wat bewijst dat dit de beste add-on is die een nieuwe PS5-bezitter kan kopen.

  Ga naar een hoger niveau met gamen en krijg ervoor betaald. Op dit moment kun je een abonnement van 12 maanden op PlayStation Plus krijgen voor $ 10 korting, of slechts $ 50 met de code PLAYSTATION10. En vergeet niet uw tegoed van $ 20 te gebruiken bij het bekijken van andere geweldige aanbiedingen in onze winkel.

  Prijs onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden op de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]