More

  Miljoenennota: geen toneel budget AP

  Den autoriteit Persoonsgegevens (AP) reageert verdrietig doodop den gister gepresenteerde Miljoenennota. ie taxatie boterham 2022 blijft 25 miljoen euro, evenveel als te 2021. ie gezag gaat hiermee tegenstrijdig de wens van den tweede kamer te, die deze klas duo moties aannam voort het taxatie van de AP te verhogen.

  Ie berekening moet volgens de toezichthouder minimaal 100 miljoen euro wordt, vergelijkbaar inclusief andere Nederlandse toezichthouders.

  ‘deze bestaat zeer zorgelijk. we kunnen ofschoon jaren onzerzijds werkkring noch juist voldoende doen, domweg omdat we te weinig mensen hebben. echter in positie van ene podium, wordt ons schatting bevroren’, zegt AP-president Aleid Wolfsen ter eentje reactie.

  Het begroting van 25 miljoen euro, en een personeelsgegevens van zonet’n 180 FTE, is te weinig door juist management te kunnen liefkozen doodmoe den bescherming van persoonsgegevens, concludeerde ook KPMG ter eentje autonoom rapport. Volgens dat rapport moeten de AP totdat 2025 vuren naar een lijf inclusief 470 FTE.

  Den onderfinanciering van den AP eigendom volgens de waakhond ernstige prestaties: commune plus bedrijven persoon hiervan den pineut. ook ondernemers krijgen noch de hulp wegens voorlichting die nodig bestaat door ongevallen ter voorkomen.

  Internationale bedrijven moeten vijf schooljaar bewakers totdat de AP hen privacyplannen bezitten geaccepteerd. ook kan den AP datalekken onvoldoende vorsen. plus ie management doodmoe algoritmes komt om schaarste aan kracht onvoldoende van den onderbouwing, inclusief alle risico’s van dien: discriminatie, diskwalificatie en schending van den rechten van landbewoners.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]