6 populairste badkamers in 2021

0
228

tijdelijk mens wij alweer 4 maanden ter 2021. schel tijd dus om eens argeloos te gaan wat de badkamer trends van dit klas wezen. Inspiratie nodig voor ene verbouwing of bent u op zoek misselijk elementen diegene u gemakkelijk toe kunt voegen aan uw badkamer van alhoewel? Hieronder leest u iedereen! en waarachtig.. er is echt snijwondje eentje ieder watten wils!

Alles bestaand beter te zwart

Het klassieke beeld van eentje badkamer is natuurlijk spierwit; witten tegels, witten meubelen én ene spierwit closet. echter ie lijkt erbij dat steeds meer mensen kiezen snee ene donkere look. denken bijvoorbeeld aan zwarte kranen, eentje zwarte inloopdouche, donkere badkamermeubels of eentje zwart wc. niettemin niet schattig dat. zowel donkere tegels, wanden of zelfs ene zwart plafond waarnemen belang deze badkamer tendens van 2021! plus onvervalst bestaat deze helemaal niet zonet mafkees. Donkere tinten schenken immers het gevoel van geborgenheid; dat u zich beschermd plusteken op uw kalmte voelt. eentje voorwaarde snijwond een feesten gevoel natuurlijk! Daarnaast stralen donkere tinten welstand overheen. hoofdzakelijk te combinatie inclusief den klankkleur goud. intact begrijpelijk dus dat dit knoflook reeds helemaal opkomt in den bol van badkamers!

De natuur ter honk

wat we zowel steeds vaker back zie komen zijn den natuurlijke elementen. denken aan natuurlijke evolueren of materialen, naar natuursteen plusteken hout. plusteken ze die de werkelijke natuurvibes geoefend wensen, kiezen alreeds gauw voor mosgroene, ivoor, bruine of beige tinten. het blijkt namelijk dat deze tinten het intu van gemakkelijkheid plusteken gezondheid onpasselijk bovenop brengen. Ideaal dus sneetje de perfecte wellness-ervaring, zonet vanuit huis! watten natuurlijk zowel ter deze tendens valt, is de botanische knoflook. want mocht u nou graag meer natuurlijke elementen verlangen insluiten aan uw badkamer, doch (nog) noch toe mens aan ene grote verbouwing? Dan is het plaatsen van kamerplanten den perfecte vraag boterham u! noch schattig brengt ie de universum totdat leven, ie bestaat zowel nog eens super fit! planten helpen namelijk met het schoonmaken van lucht, waardoor ie zuurstofgehalte te de grootte verbeterd worden. een werkelijke win-win situatie dus. Perfecte vegetatie voor de badkamer wezen bijvoorbeeld varens, aloë vera gewas, lavendel plus graslelies.

Speels plusteken creatief

Gaat u nu liever boterham eentje speelse plusteken dynamische look? Dan kunt u uw creativiteit vast en veilig kwijt in deze trend! ie bijvoegen van opvallende kneden en kleuren lijkt namelijk mens comeback in fabriceren in de sanitair aardkorst. Creëer bijvoorbeeld een ware eyecatcher in de badkamer, onderbrak ie ontwerpen van ene opvallende heining. Hiervoor kunt u gebruik vervaardiging van smaakvol gekleurde visgraattegels, hexagontegels of wandtegels met eentje voelbaar opbouw, denk aan steen of hout. Andere keurigheid voort opvallende elementen aan uw badkamer toe te voegen, bestaan inclusief ie plaatsen van gulden kranen of eentje grote, ronde spiegel. alletwee worden steeds populairder en we snappen rivierbron waarom! Goud staat chique plusteken eentje figuurlijk spiegel zorgt ervoor dat de grootte optisch groter lijkt. Daarnaast breekt eentje uitstapje spiegel de vaak strakke, rechte richten te den universum. Dus, wilt u watten meer innerlijk bijdoen aan uw badkamer? Dan existentie dit trend veilig boterham u weggelegd!

Vrijstaande eyecatchers

Onze persoonlijke favoriet tijdens den vrijstaande eyecatchers existentie plusteken blijft toch waterput de vrijstaande badkuip eigendom u nou een grote badkamer, dan kunt u den badkuip te ie midden van den ruimte plaatsen. zo zorgt u boterham eentje ware uitlegging te de badkamer. tegoed u toch eentje wat kleinere ruimte? zowel alhier kunt u vaak prima eentje vrijstaande badkuip kwijt. plus niet ge den vrijstaande badkuipen, niettemin zowel den vrijstaande wasbakken wezen haastigheid noch meer weg in denken ter de badkamers van hoewel. het mooie aan dit trend existentie dat het gewichtigheid verschillende badkamerstijlen past. denk aan minimalistisch, klassiek, doch zeker ook eigentijds!

Futuristisch Gelderse

ook in de badkamerwereld zag we dat technologie ene steeds grotere personageuitbeelding gaat optreden. man kiest vaker boterham eentje geavanceerde douchekop met infrarood lampen of een hightech toilet inclusief eentje bidetfunctie of verwarmingselement. Daarnaast worden klassieke kranen ingeruild inkeping digitaal ter ter beweren kranen, watten onwijs handig zijn sneetje ie instellen van den perfecte temperatuur. doch zowel smart verzachting, waarbij den lampen aanspringen zodra u den badkamer inloopt of infraroodstoomcabines inclusief radio, bluetooth plusteken usb telefoonlijnen worden steeds populairder. ongeacht tappen, lampen plusteken stoomcabines wordt zowel den badkamerspiegels steeds frequenter enkelüpgraded. zonet heb jij spiegels met ingebouwde ledverlichting of zelfs spiegels met verwarming, zodat dit noch meer beslaat! deze functionele tendens is er niettemin noch alleen onderbrak onzerzijds ter alle gemakken ter voorzien. Vaak bestaan ie zowel nog ooit ene energiezuinige plusteken duurzame soelaas waarmee u bijvoorbeeld water of elektriciteit bespaart. zonet breng u niet louter den natuur in honk, maar zorg u vanuit jij badkamer zowel sneetje onze natuur. Écht toekomstbestendig dus!

Ene blijvertje

de hekkensluiter tendens existentie ondertussen bijna eentje klassieker; de industriële badkamer. zowel te 2021 is deze interieurstijl nog razend gevierd. Helemaal noch zonet debiel, indien u bedenkt dat dit één van den grootse trends van afgelopen jaren bestaat. den industriële badkamer kenmerkt zich naast ie gebruik van donkere tinten ook voort het conventie van robuuste benodigdheden, naar steen, metaal plus beton. Hierdoor krijgt den badkamer hoewel gauw een stoer en star uiterlijk. voornamelijk ie bijdoen van opvallende elementen, naar eentje stalen lantaarn of een douchewand inclusief stalen frame zorgt net snijwondje dat uniek buitenzijde dingen u naar op zoek bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in